Orsolya
4 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Véletlenül hasissütit szolgáltak fel gyászolóknak Németországban

2019.10.29. 18:00 Módosítva: 2019.10.29. 19:47

Hasistartalmú süteményt szolgáltak fel a személyzet figyelmetlensége miatt egy németországi kávézóban gyászolóknak – írja az MTI.

A gyászolók német szokásoknak megfelelően a temetés után tértek be egy rostocki vendéglátóhelyre, hogy kávézzanak és sütizzenek. Az özveggyel együtt tizenhárman ettek a drogos süteményből, aminek elfogyasztása után többen panaszkodtak hányingerre és szédülésre. A gyászoló vendégek közül egy nőt már a kávézóból a kórházba kellett vinni a rosszulléte miatt. Később többen szintén a kórházban kötöttek ki azok közül, akik ettek a süteményből.

A rendőrségi vizsgálat szerint a hasisos süteményt más alkalomra szánták, és a fagyasztóból került elő. A kávézó egyik 18 éves alkalmazottja ugyanis véletlenül összetévesztette a drogos tésztát azzal, amit a temetés után érkező vendégeknek készítettek.

A kávézó figyelmetlen alkalmazottja ellen eljárás indult gondatlanságból okozott, 13-rendbeli testi sértés és veszélyeztetés, gyászszertartás megzavarása és a drogtörvény megsértése miatt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport