Nem az aligátor ölte meg a férfit, akinek a kezét és a lábát megtalálták az állat gyomrában

2019.12.14. 09:32

A 45 éves Michael Ford maradványait még júniusban találták meg a floridai Fort Meade-ben egy mocsaras területen. Egy részét a mocsárban egy részét pedig egy 200 kilós aligátor gyomrában - írja a The Smoking Gun. Az állat a férfi jobb lábát és bal kezét falta fel.

A holttest mellett tanyázó aligátort a helyi vadőrök lőtték le, majd megkezdődött a hónapokon át tartó tanakodás, hogy mégis mi történhetett.

caughtalligator19xx

Először arra gyanakodtak, hogy a férfi megfulladt, majd ezután találta meg az aligátor. December 12-én viszont nyilvánosságra hozták a hivatalos halottkémi jelentést, ami alapján a férfi halálát metamfetamin túladagolás okozta. A megölt állat pedig ártatlan volt a halálesetben.

Azt még vizsgálják, hogy Ford hogyan került a mocsaras területre, ami egyébként egy bányászati társaság tulajdonában van, és aminek a férfi nem volt alkalmazottja. A holttesttől nem messze találtak egy autót, erről egyelőre nem tudni, hogy Fordé volt-e. Az viszont biztos, hogy a férfit néhány nappal a halála előtt letartóztatta a rendőrség betörés és autólopás miatt, hatezer dollár óvadék ellenében engedték szabadlábon. Tavaly pedig metamfetamin-birtoklásért ítélték el.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport