Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Egy kétéves gyereket is megölt egy ékszerrabló Thaiföldön

2020.01.10. 14:45

Három embert, köztük egy kétéves gyereket lelőtt, további négyet pedig megsebesített egy fegyveres férfi csütörtökön, Thaiföldön, Bangkoktól kb. 150 kilométerre, Lopburi tartományban, a Robinson bevásárlóközpontban, miközben kirabolt egy ékszerboltot. A thai rendőrség 500 ezer thai bahtot, vagyis közel 5 millió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek, írja a Sky News a Bangkok Post alapján.

A történteket rögzítette a biztonsági kamera felvétele, ezen az látszik, amint a férfi egy hangtompítós fegyverrel rálő egy vásárlóra és egy kiszolgálóra, majd átugrik a pulton és megragad több tálcányi aranyláncot. Egy másik felvételen az látszik, ahogy a kétéves gyerek kéz a kézben sétál egy felnőttel a bolt mellett – majd összeesik a padlón. A lap azt írja, a gyermeket az elkövető a fején találta el, és a gyermek a kórházba szállítása után vesztette életét. Ezután, miközben a motorjához sietett, amivel végül elmenekült, egy biztonsági őrt is meggyilkolt.

A helyi rendőrfőnök azt mondta, a rabló könyörtelen volt, és mindenhol kutatni fognak utána. A rendőrség felhatalmazást kapott arra, tette hozzá, hogy végezzen vele, ha ellenkezne a letartóztatáskor.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport