Tragédia egy amerikai kisvárosban: kiskorú rokon irtott ki majdnem egy teljes családot

2020.01.19. 13:54 Módosítva: 2020.01.19. 15:53

Agyonlőttek otthonában egy Utah állambeli családot, a támadást a helyszínen tartózkodók közül csak az apa élte túl, a gyanúsított pedig egy fiatalkorú, szintén a családhoz tartozó fiú – számolt be a Deseret.com. 

A gyilkosság áldozata egy felnőtt nő, két kiskorú lány és egy kiskorú fiú. A grantsville-i családot a szomszédok közvetlen, boldog, a környékbeli összejöveteleken szívesen részt vevő családként jellemezték. A lövöldözés után egy idegen értesítette a rendőrséget, ugyanez az ember a saját kocsijával kórházba is vitte a sérült, de  támadást túlélt apát, és egy fiatalkorú fiút, akit később a rendőrség őrizetbe vett mint gyanúsítottat. A 18 év alatt fiú valószínűleg szintén a családhoz tartozik. 

A rendőrség hivatalosan nem közölte a család nevét, de a közösségi médiában a hírek felröppenése után egy a Utah Valley Egyetemre járó fiatal fiú jelezte, hogy pont abból az utcából, az Eastmoor Drive-ról származik, ahol az eset történt, és órák óta nem tud kapcsolatba lépni a családjával. Utóbb kiderült, hogy tényleg az ő rokonairól lehet szó, mert hamarosan egy képet is feltett a kórházból, amin már a közben stabilizált állapotú apával volt együtt látható, és a posztban megköszönte a közösség támogatását. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport