18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szörnyeteggé vált az ausztrál apa, élve égtek az autóban a gyermekei és a neje

2020.02.23. 09:14

Brutális családirtásra derült fény Ausztráliában. A 42 éves Rowan Baxter nem bírta elviselni, hogy a felesége tavaly ősszel a gyerekekkel együtt elhagyta, ezért szörnyű bosszút forralt ki, és szerdán lecsapott az ártatlan családtagokra, írja a Daily Mail.

A 31 éves Hannah Clarke gyermekeivel, a hat éves Aaliyah-val, a négy éves Laianah-val és a legkisebbel, Trey-jel együtt kora reggel a szülei házából indult oviba, illetve iskolába. Eközben a volt férj megbújva várta a megfelelő pillanatot, amikor a kocsiba bepattanhatott. A nő torkához kést szorított, és felszólította, hogy induljanak. A férfi, aki betegesen igyekezett kontrollálni a környezetét, alaposan eltervezte tettét.

Ahogy elindultak, a sarkon a nő észrevette az egyik szomszédot, aki éppen kocsit mosott, felé hajtott, majd azt kiabálta neki, hogy leöntötték benzinnel. Amikor a szomszéd eszmélt, látta, ahogy az anyósülésen ülő férfi a következményekkel mit sem törődve, a kocsiban ülve egyszerűen lángra lobbantotta a kocsit. A szomszédon kívül még számos helyi lakos látta a borzasztó tüzet, amely villámgyorsan terjedt szét. A nő, miközben lángolt a bőre, a ruhája, kiugrott az autóból. A szomszéd a földre döntötte, és próbálta eloltani, eközben ő is súlyosan megsérült.

Bár a nő testfelületének szinte egésze megégett, a nőben volt még annyi lélekjelenlét, hogy a legapróbb részletekig elmondja, ki és hogyan tette ezt a szörnyűséget, és bizonyosságot akart, hogy a férfi elnyeri büntetését. A gyermekeit emlegette, könyörgött, hogy valaki mentse meg őket. A gyerekei azonban menthetetlenek voltak, a tűz villámgyorsan szétterjedt, annak a szemtanúnak, aki megpróbálta a kocsi ajtaját kinyitni, megégtek a kezei.

Eközben Baxter igyekezett megakadályozni, hogy a szomszédok a kocsihoz közelebb kerüljenek, majd egy késsel halálra döfte magát.

A nő szülei elmondták, hogy a volt férj korábban nem bántotta fizikailag az asszonyt, viszont pénzügyi, szexuális és pszichikai manipuláció alatt tartotta. Szerintük onnantól vált életveszélyessé, hogy a nő novemberben otthagyta. Nem bírta elviselni, hogy már nem kontrollálhatja többé a nőt, ezért féltették is a lányukat. A nő a múlt héten éppen arról beszélt az anyjával, mi lesz a gyerekekkel, ha őt a férfi megölné.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport