Templom elől lopott egy halottaskocsit, benne egy koporsóval és egy nő holttestével

2020.02.28. 09:08

Autósüldözéssel csütörtökön elfogta a Los Angeles Megyei Seriff Hivatala azt a sofőrt, aki szerdán este, a pasadenai St. Anthony görög ortodox templom elől ellopott egy Lincoln Navigator típusú halottaskocsit – benne egy koporsóval és egy nő holttestével, írja az ABC7.com. A temetést görög ortodox szokás szerint másnap reggel tartották volna, a gyászolók az éjszakát a templomban töltötték. A seriffhivatal szerdán Twitteren üzent az elkövetőnek. Azt írták:

A rossz döntések után, amiket hoztál, legalább egy jó legyen, és hozd vissza a holttestet, illetve a koporsót, ami a Navigatorban van. 

A sofőrt csütörtökön reggel nem sokkal kilenc óra előtt fogták el, miután a rendőrök a nyomába eredtek egy Los Angeles-i autópályán. Az autó eleje nagyon összetört a balesetben, de a koprosót és a holttestet megtalálták a szállítótérben. Az ütközésnek több résztvevője is volt, de senki sem sérült meg komolyabban. A sofőrt azonnal őrizetbe vették, és a 25 éves, montclairi James Juarezre 35 000 dolláros (kb. 10 millió forintos) óvadékot szabtak ki, és nagy értékű autólopással vádolták meg, írta az NBC News.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport