Bernát, Felícia
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
8 °C
30 °C

Hétfőtől minden panzió és sífelvonó bezár Tirolban

2020.03.12. 20:54 Módosítva: 2020.03.12. 23:51

Bezár hétfőtől minden sífelvonó, hotel és panzió Tirolban, és ezzel március 16-án idő ellőtt leáll a síszezon – írja a tirol.orf.at. 

Csütörtök este bejelentette Tirol tartomány szóvivője, hogy egyeztetve a tiroli turisztika képviselőivel azt a döntést hozták, hogy a fokozatos és biztonságos elutazás miatt hétfőtől bezáratják az összes síközpontot, ezzel idő előtt beszüntetve a téli síszezont. A hétfői bezárás mellett az szólt, hogy így az emberek fokozatosan tudják elhagyni az emberek az érintett területeket, és nem egyszerre, ami megakasztaná a közlekedést. 

A hivatal péntek délelőtt ígért további tájékoztatást. 

Tirolban csütörtök este 8 órára 110-re emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma, ezzel a vírus által legjobban sújtott tartomány Ausztriában. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek