Amália
17 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Két embert bérelt fel egy férfi, hogy megkötözve seprűvel cirógassák, de azok rossz házba törtek be

2020.05.29. 05:57

Egy ausztrál férfi két embert bérelt fel arra, hogy szexuális fantáziáját kiélje: azt kérte, hogy egy szál alsógatyában kötözzék meg, majd egy seprűvel cirógassák. Ezért pedig ötezer ausztrál dollárt (körülbelül egymillió forintot) is képes lett volna fizetni nekik.

Időközben viszont elköltözött a megadott lakcímről, úgy ötven kilométerrel arrébb, erről pedig nem szólt a két felbérelt embernek, akik ezért

egy reggel rossz házba törtek be, és egy másik ágyában fekvő emberhez mentek oda, kezükben machetével. 

Amikor az érintett ház lakója észrevette, hogy valakik mászkálnak a házában hajnali negyed hétkor, akkor még csak azt hitte, egy barátja jött át lefőzni a reggeli kávéját. A két felbérelt személy viszont a megbízójuk nevén kezdte el őt szólítani, ekkor derült ki, hogy rossz házban járnak.

Bocs, haver

- mondta az egyikük, majd megrázta a lakó kezét, és elhagyták a házat. 

Csak ezután autóztak oda a megfelelő címre, ahol a megbízójuk tojást és bacont készített nekik reggeli, majd megjelentek a rendőrök, és letartóztatták a két megbízottat. 

Az eset még nyáron történt, de a bíróság most az ítéletében felmentette őket, az indoklás szerint a machete csak azért volt náluk, hogy ebben a furcsa szexuális játékban használják majd, írja a BBC.