18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Videón, ahogy a szlovák rendőrök lelövik az iskolai támadót

2020.06.15. 08:29

A Markíza megszerezte a térfigyelő kamerák felvételeit, amelyek rögzítették, amint a rendőrök lelövik a ruttkai (Vrútky) iskolai támadás elkövetőjét – írja a Parameter.

A felvételből látszik, hogy történtek előtt nem sokkal még kisgyermekes anyukák sétáltak a járdán, néhány pillanattal később pedig már töltények repültek szanaszét.

A videón azt is látni, hogy a rendőr a támadó lábára céloz, az viszont a kollégája felé vette az irányt, ezért újabb lövést adott le, és ezzel tudták csak megállítani a 22 éves Ivant. Mindkét rendőr a földre esett, miután eltalálta őket a visszapattanó golyó, nem sokkal később pedig megérkezett az erősítés – írja a Parameter.

Mint arról már beszámoltunk, június 11-én egy férfi késsel támadt a szlovákiai Ruttkán egy általános iskola igazgatóhelyettesére, aki belehalt a sérüléseibe. A támadásban megsérült az igazgatónő, két tanuló és két tanár is.

A támadó indítékáról egyelőre annyit tudni, hogy nem olyan régóta egy gépgyárban dolgozott, ahol a nyúlszája miatt csúfolták a kollégái. Egy munkatársa szerint ebből lehetett elege, bekattant. A kolléga szerint azért mehetett egy iskolába, mert nem tudott kiállni és megvédeni magát a felnőttekkel szemben, ezért a gyerekeiken keresztül akart ártani nekik. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport