Kilenc embert sebesített meg egy lövöldöző Syracuse-ban

2020.06.21. 23:26

Kilenc embert sebesített meg egy ismeretlen lövöldöző a New York állambeli Syracuse-ben, egyiküknek, egy 17 éves fiúnak a fejét találta el a golyó, az állapota válságos, jelentette be a helyi rendőrség. A sérültek 17 és 53 év közöttiek.

Syracuse-i rendőrök este kilenc előtt érkeztek a tetthelyre egy lopott gépkocsival kapcsolatos bejelentésre. A CNN szerint amikor odaértek, akkor több száz embert találtak az utcán. Többen azzal szaladtak a rendőrök felé, hogy valaki lövöldözött. A rendőrök már nem hallottak lövéseket.

Egy nő, aki a Post-Standard of Syracuse című helyi lapnak nyilatkozva azt mondta, hogy a fia születésnapját ünnepelték, írja az MTI. Szemtanúk a lapnak elmondták, hogy több százan gyűltek össze, a lövöldözés röviddel a parti vége előtt kezdődött.

Egyelőre senkit sem vettek őrizetbe. Kenton Buckner, a város rendőrfőnöke elmondta, hogy a nyomozásnak még az elején tartanak.

Ben Walsh syracuse-i polgármester arról is beszélt, hogy nem tud róla, hogy engedélyt adtak volna ekkora rendezvényre a járvány közepette. Ezért még ezen a vonalon is vizsgálódnak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport