Lövöldöztek egy dél-karolinai night klubban, legalább ketten meghaltak

2020.07.05. 12:03

Lövöldözés történt egy night klubban az Egyesült Államok dél-keleti részén, Dél-Karolinában, legalább két ember meghalt, nyolcan pedig megsérültek- írja az CNN. A lövések vasárnap hajnali 2 óra előtt dördültek el a Lavish Lounge nevű szórakozóhelyen, Greeneville városától délre. 

Az esetről egyelőre nem sokat tudni, a hatóságok egyelőre nem számoltak be arról, hogy elfogtak volna valakit a lövöldözéssel összefüggésbe, vagy hogy van-e gyanúsítottjuk. A sérülteket kórházba szállították, a helyi sheriff annyit árult el, hogy vannak, akik könnyebben, mások komolyabban megsérültek. A kórházban ketten életüket vesztették. 

A klubban Foogiano nevű fiatal rapper lépett föl, a rendezvényen a CNN beszámolója szerint nagyon sokan voltak. Egyelőre nem tudni, kik és miért nyitottak fegyvert, de a hatóságok beszámolója szerint sok töltényhüvelyt és sok vért találtak a helyszínen. Azt még vizsgálják, hogy Foogianonak és esetleges más fellépőknek közük lehetett-e a lövöldözéshez. A sheriff szerint legalább két elkövetőt keresnek. 

Dél-Karolina államban amúgy a koronavírus-járvány kapcsán bevezetett intézkedések alapján nem lehetett volna koncerteket és egyéb tömegrendezvényeket tartani, a nyomozók vizsgálják, hogy a Lavish Lounge vagy a koncert szervezői kaptak-e ez alól fölmentést. A klub Facebook oldalán annyit közölt, hogy a történtek miatt egyelőre minden programot törölnek. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport