A koronavírust átverésnek tartó floridai taxisofőr felesége meghalt a Covid-19-ben

2020.08.24. 23:07

Brian Lee Hitchens és felesége elhitték, hogy a koronavírus-járvány nem i létezik, de ha mégis, akkor az 5G hálózatok miatt van, és csak sima influenza az egész. Ezért akkor sem fordultak orvoshoz, amikor mindketten megbetegedtek májusban. 

A férfi felépült, de felesége nemrégiben elhunyt a vírusfertőzés komplikációjaként fellépő szívelégtelenség következtében. A feleségnek, a 46 éves Erinnek krónikus betegségei (asztma és alvászavar) voltak, a házaspár mégsem követte az egészségügyi ajánlásokat, mert azt hitték, hogy az egész csak vaklárma. 

A BBC-nek nyilatkozó férfi ma már azt kívánja, bárcsak a kezdetektől komolyan vették volna a járványt. "Ez egy valódi vírus, és minden ember különbözőképp reagál rá. Nem tudom megváltoztatni a múltat. Csak a mában tudok élni, és jobb döntéseket hozni a jövőben. Ő (a feleség) már nem szenved, békében nyugszik. Sokszor hiányzik, de tudom, hogy már egy jobb helyen van" - mondta Hitchens.

Many people still think that the Coronavirus is a fake crisis which at one time I did too and not that I thought it wasn...

Közzétette: Brian Lee Hitchens – 2020. május 12., kedd

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport