18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Közeleg az ítélet a kegyetlenül meggyilkolt magyar nő ügyében

2020.09.02. 08:11

Ítélethozatalra visszavonult a londoni Southwark Crown Court esküdtszéke az Egyesült Királyságban 2016-ban eltűnt magyar állampolgárságú nőnek az ügyében – írja a Newham Recorder. A vádlottnak Zahid Younisnak (becenevén Boxernek) összesen két áldozata volt, a 38 éves Mihrican Mustafa és az Ilfordban élő 34 éves Sz. H. Holttestüket a lakása fagyasztóládájában rejtette el, és mivel mindketten ruhában voltak, a férfi pedig egymásra helyezte őket, eggyé fagytak össze. Ezért is tartott hosszabb ideig az azonosításuk.  Brutálisan megverték őket a haláluk előtt.

Zahid Younis a bíróságon azzal érvelt, hogy nem tudja hogyan halt meg a két nő, nem volt jelen a haláluk pillanatában, beismerte azonban, hogy ő rejtette el a két holttestet a fagyasztóban.

Állítása szerint a magyar édesanyát már holtan találta a lakásában,

eluralkodott rajta a pánik, ezért nem hívta a rendőrséget. Egy férfit fizetett le, hogy rejtse el a holttestet a fagyasztóban, később ez a férfi zsarolta meg, hogy a másik áldozatot is ott rejtse el. Utóbbiról a férfi nem tudott érdemben nyilatkozni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport