Kiszivárgott videó: megalázta 14 éves lányát az oláhszentgyörgyi polgármester

2020.09.18. 01:04

Vizsgálatot indított a Beszterce-Naszód megyei rendőrség Oláhszentgyörgy polgármestere ellen, miután kiszivárgott egy videó, amely szerint Traian Ogâgău nevelési célzattal megalázó módon büntette meg a lányát.

A felvételt a Știri de Bistrița portál tette közzé. Az látható rajta, hogy a férfi 14 éves lánya meztelenül térdepel a falnál, kezét a magasba emeli, és sírós hangon ismétli, amiket az apja „diktál” neki: „nem leszek többé szemtelen”, „gyakorlatozni és tanulni fogok”, „én vagyok a legszemtelenebb lány ebben a szállodában”.

Traian Ogâgău
Traian Ogâgău
Fotó: Traian Ogâgău - Primar Sîngeorz-Băi / Facebook

A polgármester azt mondta, a felvétel egy hotelben készült, amikor Ausztriában síeltek gyermekeivel, és „elszemtelenedő” lányát büntette így. Azért volt meztelen, mert akkor jött ki a zuhany alól. „A megbüntetéséről szóló felvételt az anyjának küldtem el, nem tudom, hogy került nyilvánosságra” – magyarázta.

Később Traian Ogâgău a Facebook-oldalán közzétett videóüzenetében a választási kampánnyal hozta összefüggésbe a felvétel kiszivárgását. Az eljárást a magánéletébe való súlyos beavatkozásnak nevezte, amivel szerinte ártottak a lányának is. Arról is beszélt, hogy nem kér nevelési tanácsokat, ő sem mondja meg senkinek, miként nevelje a gyermekeit. A saját módszereit pedig azzal próbálta megvédeni, hogy felidézte, őt az anyja annak idején dióhéjra térdepeltette, ha rosszalkodott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport