Botond, Mózes
EUR 386,95 Ft
USD 371,75 Ft
14 °C
29 °C

„Mint a vietnami háború” - Halálos lövöldözés egy amerikai városban

2020.09.19. 13:50

Helyi idő szerint szombat hajnali 2 órakor riasztották a New York állambeli Rochester város rendőreit egy házibulihoz, ahol lövöldözés tört ki.  Percekig dörögtek a fegyverek. Legalább két ember egy 18 és 22 év közötti nő, illetve egy hasonló korú férfi – meghalt, 14-en pedig megsebesültek.  

Olyan volt, mint a vietnami háború 

mondta az egyik szemtanú

Érdekes módon a helyszínen már száz fős tömeg várta a rendőröket. A  New Yorktól 500 kilométerre északnyugatra fekvő város összes rendőrét berendelték a nyomozáshoz. 

Rochesterben amúgy is izzanak az indulatok miután egy helyi fekete férfi egy hete megfulladt a letartóztatása alatt a fejére húzott „köpködés ellen védő" zacskó miatt. Hogy ennek van-e köze  a lövöldözéshez, arról egyelőre nincs információ.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport