Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Ausztria utazási figyelmeztetést adott ki Prágára és több francia régióra

2020.09.24. 13:09

Ausztria utazási figyelmeztetést adott ki a cseh fővárosra, Prágára, illetve Ile-de-France és Provence-Alpes-Côte d'Azur francia régiókra a koronavírus-járvány terjedése miatt – tájékoztatott csütörtöki közleményében a bécsi külügyminisztérium.

Andorra, Izrael, Argentína, Bahrein, Kuvait, Costa Rica és a Maldív-szigetek is korlátozás alá kerültek. Ezzel 37-re nőtt azoknak az országoknak a száma, amelyre vonatkozóan Ausztria utazási figyelmeztetést adott ki.

Egyidejűleg utazási könnyítésekre is sor került: a Svédországra vonatkozó, hónapok óta érvényben lévő figyelmeztetést eltörölték, és hétfőtől Portugáliában is csak Lisszabon és Norte térségére vonatkozik a korlátozás, nem pedig az egész országra.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek