Bernát, Felícia
EUR 384,12 Ft
USD 364,48 Ft
8 °C
30 °C

Putyin kiberbiztonsági segítséget ajánl az Egyesült Államoknak

2020.09.26. 00:35

Oroszország elnöke jelentős kockázatnak tartja a kibertérben történő összeütközés lehetőségét – adta hírül a TASSZ hírügynökség. Az orosz elnök egész sor javaslatot jelentett be, amelyek az orosz-amerikai kiberbiztonságról szólnak, de éppúgy hasznosíthatják más országok is.

Vlagyimir Putyin aláhúzta, hogy Amerikával egy komplex programot kell indítani, hogy újraindítsák a kapcsolatokat a számítástechnika területén. Azt javasolta, hogy rendszeres, magas szintű kétoldalú tárgyalásokon vitassák meg a kiberbiztonság legégetőbb kérdéseit.

Ezen kívül azzal a kéréssel fordult az Egyesült Államokhoz és a világ országaihoz, hogy írjanak alá egy globális szerződést, melynek értelmében nem használnak egymás ellen kibertechnológiát.

A teljes anyag a Kreml honlapján olvasható.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek