Ötvenmillió eurós tengerparti luxushotelt épít Mészáros Lőrinc az Isztriai-félszigeten

2020.09.27. 01:30

Ötvenmillió euróból (átszámítva hozzávetőlegesen 18 milliárd forintból) épít luxusszállodát az Isztriai-félszigeten fekvő Ičićiben az NC Osijek futballklub volt társtulajdonosa, vagyis Mészáros Lőrinc – írja a 444Novi List című horvát lap cikkére hivatkozva. 

Ičići tengerparti városka a félsziget északkeleti részén, az építtető, a Riva’s Hotels & Resorts  ott fogja felhúzni az ötcsillagos, 180 szobás szállodát 20 ezer négyzetméteren a központban lévő strand mellett.  A Riva’s Hotels & Resorts tulajdonosa a  Mészáros-féle családi vagyonkezelő cég, a Talentis Group Zrt. 

Denis Šikljan projektmenedzser a Novi Listnek azt mondta, hogy az építkezés 2020 végén kezdődik és a tervek szerint két és fél évig tart.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek