Botond, Mózes
EUR 386,29 Ft
USD 371,41 Ft
12 °C
29 °C

Elkapta a koronavírust Sepsiszentgyörgy polgármestere

2020.09.29. 20:15
Koronavírussal fertőződött meg Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy vasárnap újraválasztott polgármestere.

Közösségi oldalán számolt be az immár negyedik mandátumát kezdő Antal Árpád, hogy belázasodott, kedd reggel nem érezte a fogkrém ízét. Mivel ezek a koronavírus-fertőzés tünetei, még aznap tesztet készíttetett, és az eredmény pozitív lett.

Kicsit gyengébbnek érzem magam, de alapvetően jól vagyok. Holnap újabb vizsgálatra megyek a kórházba, és természetesen azt fogom tenni, amit az orvosok javasolnak. A fertőzések száma egyre növekszik, ezért arra kérek mindenkit, tartsa be a megelőzést szolgáló előírásokat!

– írta Antal Árpád polgármester.

Sepsiszentgyorgy eredmenyek

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) színeiben negyedik polgármesteri mandátumára készülő Antal Árpád a szavazatok több mint háromnegyedét szerezte meg Sepsiszentgyörgyön. A polgármester kedden még sajtótájékoztatón számolt be a választási eredményekről.

Tegnap lázam volt, ma reggel nem éreztem a fogkrém ízét. Mivel ezek a koronavírus fertőzés tünetei, tesztet...

Közzétette: Antal Árpád – 2020. szeptember 29., kedd

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla