16:00, December 03. ÉLŐ
Hollandia 2
Egyesült Államok 0
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 0
Ausztrália 0
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Beismerte tettét a japán darabolós sorozatgyilkos

2020.10.01. 10:11

Bűnösnek vallotta magát szerdán a tokiói bíróság előtt Siraisi Takahiro, aki kilenc japán fiatalt gyilkolt meg 2017-ben. Áldozatait a lakására csalta, megfojtotta és feldarabolta, majd otthonában rejtette el holttestüket.  

A nyolc nő és egy férfi közül a legfiatalabb 15, a legidősebb 26 éves volt. A vádlott a nők mindegyikét megerőszakolta, és pénzt is lopott tőlük. Egyiküknek több mint egymillió forintnak megfelelő összeggel tartozott. A gyilkosságokra akkor derült fény, amikor a rendőrök egy eltűnt nő ügyében átkutatták Siraisi lakását. Az áldozatok fejei a hűtőládájából kerültek elő. 

A gyilkos ellen 2018 szeptemberében, hosszas pszichiátriai vizsgálatokat követően emeltek vádat. Ügyvédei most azt próbálják elérni, hogy a 29 éves férfi ne kapjon túl súlyos büntetést. Azzal érvelnek, hogy Siraisi az áldozatok beleegyezésével végzett velük, mivel olyanokra vadászott, akik öngyilkosságot fontolgattak, és ezt a közösségi oldalukon is megosztották másokkal.