James Bondot sem kíméli a koronavírus

2020.10.03. 13:02

Ismét elhalasztották az új James Bond-film premierjét – jelentették be a producerek, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli. A Nincs idő meghalni címet viselő új részt november 12. helyett április 2-án mutatják be.

A Daniel Craig főszereplésével forgatott huszonötödik James Bond-film premierjét már negyedszer halasztották el. Eredetileg idén áprilisban került volna a mozikba.

A producerek indoklása szerint a legújabb új időpont azt a célt szolgálja, hogy „a filmet szerte a világon láthassák a mozinézők”. Az újabb halasztást nem hozták közvetlen összefüggésbe a koronavírus-járvánnyal, de közismert, hogy a járványveszély miatt sok országban még zárva tartanak vagy csak korlátozott kapacitással működnek a mozik.

Az elmúlt hetekben több más, kasszasikernek ígérkező film bemutatóját elhalasztották a hollywoodi stúdiók. Az új 007-film újabb halasztásával összefüggésben április 2-ról május 28-ra tették át a Halálos iramban kilencedik részének premierjét, hogy a két szuperprodukció ne egyszerre kerüljön a mozikba.  • Hírek
  • Bankszámla