Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Stefánia
2 °C
9 °C

Palvin Barbara lesz az MTV EMA egyik műsorvezetője

2020.10.24. 11:52

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik. Az est egyik műsorvezetője a világhírű szupermodell, Palvin Barbara lesz, aki a rendezvény helyszíneiről és a kulisszák mögül élőben tudósít majd.

A járványhelyzet miatt 2020-ban az MTV EMA egy soha nem látott online show-műsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. A rendezvénysorozat történetében először kerül reflektorfénybe Magyarország.

A nézők Palvin Barbara vezetésével egy virtuális utazáson vehetnek részt, és felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt. A nézők a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek, és részesei lehetnek az egyedülálló show-nak.

Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek ennek a rangos nemzetközi eseménynek az egyik magyarországi műsorvezetője, az pedig külön öröm, hogy ráadásul Magyarországról jelentkezhetek majd be a műsor során. Azt hiszem, ez egy hatalmas lehetőség az országnak, végre megmutathatjuk a világnak, hogy milyen gyönyörű hazánk van

– mondta Palvin Barbara. A több világsztárt is felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről később adnak tájékoztatást.