Koronavírus adatok

2022. jan. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-2 °C
5 °C

Vilmos herceg állítólag már áprilisban elkapta a koronavírust

GettyImages-500288260
2020.11.02. 08:23 Módosítva: 2020.11.02. 09:05

Mint kiderült, nem csak Károly herceg küzdött meg a koronavírussal idén tavasszal. A brit trónörökös fia, Vilmos herceg is megfertőződött áprilisban – derítette ki a The Sun.

A lap forrása szerint a cambridge-i herceg nemcsak hogy megbetegedett, de eléggé meg is viselte őt a vírus. Egy ponton nehézzé vált számára a lélegzetvétel, így érthető módon a környezete is pánikolni kezdett. Míg apja betegségéről időről időre tájékoztatták a médiát, úgy Vilmos állapotáról tudatosan hallgattak a palota emberei, teljes titokban ápolták, amíg Károly herceghez hasonlóan ő is a család norfolki birtokán, Anmer Hallban karanténozott. Kötelességeit videócseten és telefonon intézte a lábadozása alatt, azóta pedig már visszatérhetett hivatalos teendőihez.

Ami a közvéleményt illeti, az Egyesült Királyságon kívül is jócskán akadnak, akik bírálják a Buckingham-palota eljárásrendjét az ügy kapcsán, így nemcsak Vilmos hercegre, de II. Erzsébetre is csúnyán néznek, amiért elhallgatták a cambridge-i herceg megbetegedését.

Kapcsolódó

Maszk nélkül mutatkoztak, bírálják II. Erzsébet királynőt és Vilmos herceget

A királyi család két tagja a brit védelmi minisztérium egyik laboratóriumában tett látogatást.  • Bérelnék
  • Hírek