Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
-3 °C
5 °C

Korlátozásellenes párttá alakul a Brexit Párt

2020.11.02. 09:26

Átalakítja az Egyesült Királyság európai uniós kilépését támogató Brexit Pártot az azt vezető Nigel Farage. Az új politikai erő a koronavírus feltartóztatása érdekében elrendelt korlátozások elleni harcot tűzi zászlajára.

A Reform UK nevű párt a kormány által elrendelt lezárások helyett a legsérülékenyebb csoportok védelmére fókuszálna. A társadalom többi részében a nyájimmunitás mielőbbi kialakulását tartaná kívánatosnak – közölte Farage, hozzátéve, hogy már leadta a névváltoztatást kérelmező papírokat a választási bizottságnál.

Kapcsolódó

Ez életem legboldogabb pillanata - kibulizták magukat a britek az EU-ból

Londonban több ezer boldog vagy épp részeg angol ünnepelte, hogy Nagy-Britannia hivatalosan elhagyta az EU-t. A visszaszámlálás és az utolsó percek a helyszínről.

A reform pártjaként akarunk ismertté válni. A név tükrözi az ambíciót.

Boris Johnson brit miniszterelnök szombaton bejelentette, hogy jövő csütörtöktől négy hétre újból csaknem teljes zárlat lép életbe Angliában a koronavírus terjedésének megfékezése végett.

A legradikálisabb brit EU-ellenes erőnek számító Brexit Pártot tavaly év elején alapította Nigel Farage, akinek nagy szerepe volt abban, hogy a szigetország lakosságának szűk többsége a közösség elhagyására szavazott a 2016-os referendumon.  • Bérelnék
  • Hírek