Taksony
-2 °C
3 °C

Robert de Niro Trumpról: Ez az ember égbekiáltóan ostoba

2020.11.02. 08:41

 

Valóságos sztárparádévá vált az amerikai elnökválasztás, megannyi híresség szállt be a kampányba valamelyik jelölt oldalán. Ha a sztárok dönthetnék el a választást, akkor szinte biztosan Biden nyerne – írja a Blikk.

Donald Trump mellett kiállt Dennis Quaid, John Voight és a Grace klinika sztárja, Isaiah Washington is. Pamela Anderson exférje, Kid Rock az év elején csatlakozott Trumpékhoz. Twitterjén egy közös golfozás kapcsán írja:

Micsoda ember, annyira gyakorlatias, és olyan remek társaság. Legyen Amerika továbbra is nagyszerű.

 Ezzel szemben Hollywood szinte teljes egészében Joe Bident támogatja.

Kapcsolódó

Sztárok támogatják Joe Bident

Hosszú a Joe Bident támogató hírességek listája.

Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Tom Hanks, Dustin Hoffmann, Robert Redford, Robert De Niro, George Clooney nem csupán a jelenlétükkel, hanem pénzzel is támogatják a kampányt.

Kapcsolódó

A Fehér Ház kulcsai: öt csatatéren dőlhet el a választás

Megyéken, városokon múlhat akár minden. Trump Pennsylvaniában húzott bele, Detroitban Obama és Stevie Wonder adott Bidennek hátszelet.

DiCaprio Twitter-folyama szinte kizárólag a választással foglalkozó posztokból áll. Főként arra próbálja rávenni híveit, hogy mindenképpen menjenek el szavazni.

Robert de Niro megosztott videójában igen erős szavakkal jellemzi Trumpot:

Ez az ember égbekiáltóan ostoba. Egy balfácán. Egy kutya. Egy disznó. Egy svindler, a süketelés nagymestere. Egy tökfej, aki azt sem tudja, miről beszél. Még az adóját sem fizeti.

Kapcsolódó

Utolsó kampánykörútjára indult Trump a választás előtt

Vasárnap és hétfőn az elnök napi öt kampánygyűlést tart.

Dwayne Johnson, bár állítása szerint korábban soha nem politizált, most ő is videóban állt ki a demokrata jelölt mellett.