Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-5 °C
5 °C

Keresik a mulatós klipben látott oroszlánt Romániában

2020.11.25. 18:25

Járvány idején sem szünetel az állatvédelem Romániában – derül ki a foter.ro cikkéből. Egy Bukarest környékén forgatott manele, azaz a magyar lakodalmas zenének megfelelő helyi zeneszám klipjében tűnt fel egy sérültnek tűnő oroszlán.

A foter.ro beszámolója szerint

a hangzásában és megjelenítésében némileg a túltengő képiségű és zeneiségű bollywoodi filmprodukciókat is megidéző, Stop Romania című klipben a manele énekesek megszokott luxusfétisének jegyében kastélyszerű miliő, harsány színű bútorok és hosszú combú, kihívóan vonagló táncoslányok szerepelnek – mellettük pedig visszatérő motívumként felbukkan egy oroszlán is.

Mivel a nagymacska lábán és hátán is külsérelmi nyomok láthatók, a nézők bejelentései alapján a rendőrség elkezdte keresni a sérült állatot. 

A dal előadója sem hagyhatta szó nélkül az esetet. Bejegyzésében igyekezett mindenkit biztosítani, hogy az oroszlán jól van, a sebeket csak a klip kedvéért „ejtették” rajta, valójában egy sörénye szála sem görbült meg, csupán profi sminkről van szó. Egyúttal megköszönte a hatóságoknak a klip számára biztosított ingyenreklámot.  • Vennék
  • Bankszámla