18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nem lesz Fucking, elunták a röhögő turistákat

shutterstock 1494059483
2020.11.26. 16:43 Módosítva: 2020.11.26. 16:57

No more Fucking

Megcsömörlött ugyanis a kétes népszerűségtől Felső-Ausztria alighanem leghíresebb faluja: a mindössze százlelkes településen élők nem akarnak több, a határát jelző táblánál vigyorogva fényképezkedő turistát látni. (Ha valaki nem lenne erős angolból vagy a korszellemből: a falu neve a közösülésre leggyakrabban használt angol kifejezéssel egyezik meg.) 

A közösségi tanács úgy határozott, hogy Fucking települést 2021. január 1-jével Fuggingra nevezi át 

– közölte csütörtökön a Heute osztrák bulvárlappal Andrea Holzner polgármester. A döntésben szerepet játszhatott, hogy a táblát tömegével lopták, ezért be kellett betonozni. 

A csaknem ezeréves elnevezés a tömegkultúrát is megihlette. Fuckingról sörmárkát is elneveztek, illetve autós szextúra egyik állomásaként népszerűsítették az angolul szintén beszédes nevű Wank, Kissing, Petting és Wedding településekkel együtt. Az elnevezések mind a szexualitásra utalnak. Egy ismert pornóoldal pedig nemcsak világhírűvé tette Fuckingot, de a falubelieknek ingyenes prémium előfizetést ajánlott fel. 

(Borítókép: Shutterstock) 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport