Rihanna hindu jelképpel a nyakában meztelenkedett, magára haragította a fél internetet

GettyImages-1174331337
2021.02.18. 19:28

Rihanna sosem volt híres azon tulajdonságáról, hogy más emberek véleménye miatt izgult volna. A jelenleg smink- és ruhamárkáját népszerűsítő énekesnő azonban a nevéhez kötődő brandek esetében nem tűri az ízléstelenséget, tavaly augusztusban például azonnal repült egy modellje, aki bántalmazó kapcsolatokkal viccelt.

Mindezek ellenére néha ő is melléfog, hiába a sok év és a rutin a popszakmában. Nemrég egy DJ arra szólította fel, hogy ne viseljen fehérneműt, ő pedig majdnem szót is fogadott. Egyik friss fotóján toplessben, egyetlen szaténbokszerben pózol, a nyakában pedig egy hindu jelképet, egészen pontosan Ganésa istenséget viseli medálként.

Az ártatlannak szánt húzás hatalmas port kavart a neten, rengetegen szólaltak fel Rihanna ellen, mondván, hogy amit tett, ízléstelen és öncélú húzás volt.

Nem tudom, kinek kell ezt hallania, de nincs rendben, hogy Rihanna esztétikumként használja fel a hindu vallást, még akkor sem, ha ő Rihanna

– írja egy szelídebb twitterező.

Az énekesnőnek egyébként tavaly is volt egy hasonló húzása, akkor a muszlimokat sértette meg azzal, hogy fehérnemű-bemutatóján olyan zenét is megszólaltatott, amiben a vallás egyik szent szövege is elhangzott. Rihanna akkor bocsánatot kért, a jelenlegi botrányra azonban egyelőre nem reagált.  • Tippek
  • Lakáshitel