A betegágyához kérette a fiát Fülöp herceg

2021.03.01. 07:23

A betegágyához kérette a fiát Fülöp edinburgh-i herceg − árulta el Dickie Arbiter, II. Erzsébet korábbi sajtótitkára. A Daily Mail beszámolója szerint Károly herceget azért hívta a tizenhárom napja kórházban fekvő herceg, hogy megvitassák a királyi család jövőjét.

A True Royalty TV The Royal Beat című műsorában Dickie Arbiter azt mondta: reméli, hogy Fülöp herceg fel fog épülni, ki fog sétálni a kórházból, és vissza fog térni Windsorba.

ÚGY TŰNIK, MINTHA FÜLÖP A HALÁLÁRA KÉSZÜLNE, KÁROLY HERCEGNEK AZT MONDTA: „EGYSZER TE LESZEL A CSALÁD VEZETŐ EMBERE”

− tette hozzá. Károly herceg a highgrove-i otthonából indult a londoni, VII. Eduárd királyról elnevezett kórházba, félórás beszélgetést folytatott az édesapjával, majd könnyes szemmel hagyta el a kórházat. Úgy gondolják, hogy Cornwall hercege karácsony előtt látta utoljára Fülöp herceget a koronavírus-járvány miatt.

A herceget február 23-án szállították kórházba. II. Erzsébet királyné férje fertőzéses megbetegedés miatt szorul kórházi kezelésre, a királyi udvar közlése szerint nem koronavírus okozta megbetegedésről van szó. A századik életévében járó Fülöp most fekszik leghosszabb ideje kórházban.  • Hírek
  • Hírek