Masszázsszalonokba ment gyilkolni, nyolc embert agyonlőtt a georgiai ámokfutó

2021.03.17. 06:14

Nyolc embert agyonlőtt egy ámokfutó az egyesült államokbeli Georgia állam három masszázsszalonjában, kedden. 

Az AP hírügynökség közlése szerint a támadássorozat helyi idő szerint délután 5 óra körül vette kezdetét, amikor az Atlantától 60 kilométerre északra fekvő Cherokee megyében két embert lőttek agyon és hármat megsebesítettek Acworth város egyik masszázsszalonjában, a Young’s Asian Parlorban. Két áldozat azután halt bele a lőtt sebeibe, hogy kórházba szállították – jelentette be Jay Baker megyei seriff. 

Ötven perccel később két másik, egymáshoz közel található atlantai masszázsszalonban is lövések dördültek el Atlanta Buckhead nevű negyedében. Először a Gold Spa nevű helyen gyilkoltak meg három embert, azután az út túloldalán fekvő Aromatherapy Spában halt meg egy ember, amikor valaki behatolt és lövöldözni kezdett.

Az ámokfutót, egy 21 éves, Robert Aaron Long nevű woodstocki férfit három órával a Cherokee megyei gyilkosságok után kapták el és vették őrizetbe Crisp megyében, Atlantától 240 kilométerre délre. Egy Hyundai Tucsonban menekült, ő és a kocsija is szerepel a Cherokee megyei és az atlantai gyilkosságok helyszínén felállított térfigyelő kamerákon. Nyolc halálos áldozatának többsége ázsiai nő volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport