18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kiskorúak prostitúcióra kényszerítésével is megvádolják Jeffrey Epstein barátnőjét

2021.03.30. 10:13

Két újabb bűncselekmény elkövetésével, kiskorúak prostitúcióra való kényszerítésével és emberkereskedelemre való szövetkezéssel l is vádolják a nyilvánosság előtt Jeffrey Epstein barátnőjeként ismert Ghislaine Maxwellt  – írja a The Guardian. Így 

A nőnek összesen már nyolc váddal kell szembenéznie. 

A vádirat egy új áldozatot is azonosított, akit csak a „4. számú kiskorú áldozatként" említenek a dokumentumban. Ezen túl hét évvel meghosszabbították azt a becsült időintervallumot, amely alatt szerint Ghislaine Maxwell szerepet vállalt Jeffrey Epstein üzelmeiben. 1994-től 2004-ig

Kapcsolódó
18+

Epstein pedofíliával kérkedett

Újabb bírósági iratok kerültek nyilvánosságra.

Jeffrey Epstein üzletembert 2019 júliusában tartóztatták le kiskorúakkal folytatott emberkereskedelem miatt. Augusztusában holtan találták cellájában.

A vádirat állítja, hogy a „4. számú kiskorú áldozatot" arra a feladatra hálózták be, hogy szexmasszázst adjon Jeffrey Epsteinnek, amiért  ő vagy ismerősei, például Ghislaine Maxwell fizetett. A vád szerint a nő akkor találkozott a kiskorú áldozattal, amikor a lány még csak 14 éves volt.  A 2001-től 2004-ig tartó ismeretségük során Ghislaine  Maxwell állítólag 

manipulálta a lányt annak érdekben, hogy szexuális tevékenységet folytasson a 2001-ben 48 éves Jeffrey Epsteinnel. 

Ahogyan most Maxwellt, Epsteint is vádolták azzal, hogy a kiskorú lányt más kiskorú lányok beszervezésére bátorították. 

Virginia Giuffre, az üzletember egyik áldozata polgári pert indított Ghislaine Maxwell ellen. Eszerint a nő behálózta őt és 17 éves korában arra kényszerítette, hogy olyan befolyásos személyekkel feküdjön le, mint például András yorki herceg. A herceg tagadta a vádakat.

Ghislaine Maxwellt jelenleg New Yorkban tartják fogva a brooklyni szövetségi börtönben. Amikor 2020 júliusában letartóztatták, akkor a többi között kiskorúakkal folytatott emberkereskedelem mellett hamis tanúzással is megvádolták.

Ha segítségre van szüksége, hívhatja a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány 116-111-es lelkisegély-vonalát, az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a 06-80/20-55-20-as számon, a rendőrséget a 107-es vagy 112-es számon, valamint a NANE Egyesületet is a 06-80/505-101-es számon.