Öngyilkos lett egy 28 éves férfi, akit koronavírussal kezeltek

2021.03.31. 06:16 Módosítva: 2021.03.31. 06:16

Felakasztotta magát egy 28 éves férfi az Aradi Megyei Sürgősségi Kórház egyik illemhelyiségében szombatról vasárnapra virradó éjszaka. A fiatalembert koronavírus-fertőzéssel kezelték, állapota azonban nem volt súlyos – adta közre az Arad Megyei Rendőrség nyomán a maszol.ro

A cikkből kiderült az is, hogy a férfi a  a kórház vörös zónájában – ahol kizárólag koronavírusos betegeket ápolnak – található illemhelyiségben végzett magával, és március 19-én utalták be az intézménybe, és miután megtalálták, másfél órán keresztül próbálták újraéleszteni, de az orvosok erőfeszítései nem hoztak sikereket. 

Érdekesség, hogy a pácienst néhány nap múlva engedték volna ki a kórházból, mivel állapota javult. Megjegyzik azt is, hogy az orvosok nem észlelték szorongás vagy depresszió jeleit rajta.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.