Rudolf
1 °C
13 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Harmincnégy évre ítélték egy szexuális zsarolóhálózat kulcsemberét

2021.04.08. 17:29

34 évi börtönre ítélte egy dél-koreai bíróság csütörtökön egy online szexuális zsarolóhálózat kulcsemberét, aki nők és lányok tucatjait kényszerítette arra, hogy nyíltan szexuális tartalmú videókat osszanak meg magukról – írja az MTI.

A délkeleti Andong városának kerületi bírósága azért sújtotta börtönbüntetéssel a 24 éves Mun Hjung Vukot, mert szexuális kizsákmányolással foglalkozó chatszobákat működtetett a Telegramon, továbbá nőkről készített és terjesztett obszcén videókat.

Ítéletében a bíróság hangsúlyozta, hogy a vádlott helyrehozhatatlan kárt okozott az áldozatoknak, és az emberi méltóságot sértő társadalmi bűncselekmény miatt súlyos büntetést érdemel.

Az ítélet szerint elektronikus nyomkövető viselésére is kötelezik 30 évig.

A férfit, akit „GodGod” felhasználónevén ismertek, 2020 májusában tartóztatták le. Ezt követően 12 vádpontban, köztük a kiskorúak védelmére vonatkozó törvények megsértése miatt emeltek vádat ellene. Az ügyészség életfogytiglani börtönbüntetés kiszabását kérte a vádlottra.

A szexuális zsarolóhálózat irányítóját, Cso Dzsu Bint tavaly novemberben 40 év börtönbüntetésre ítélték.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport