18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Öt emberrel végzett, majd öngyilkos lett az NFL sztárjátékosa

2021.04.08. 19:58

Phillip Adams amerikaifutball-játékos volt az a férfi, aki öt embert, köztük egy neves orvost gyilkolt meg, majd magával is végzett lőfegyverrel csütörtök hajnalban a Dél-Karolina állambeli Rock Hill városában, az Egyesült Államokban – közölte az AP hírügynökség.

Az AP névtelenséget kérő forrása szerint a 33 éves nfl-játékos a meggyilkolt orvos kezelése alatt állt.

A helyszínen holtan találták az orvost, feleségét, az 5 és 9 éves unokájukat, valamint egy ott dolgozó 38 éves férfit. Egy hatodik személyt súlyos, lőtt sérülésekkel szállítottak kórházba a megyei seriff hivatalának szóvivője, Trent Faris szerint. Az amerikaifutball-játékost néhány órával később találták meg a közelben. 

Trent Faris megerősítette, hogy megtalálták a feltételezett elkövetőt, személyét illetően azonban nem közölt hivatalos információt.

A korábbi NFL-sztárjátékos számos amerikaifutball-csapatban játszott hátvédként, köztük a San Francisco 49ersben és az Atlanta Falconsban. Karrierje alatt többször szenvedett agyrázkódást

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport