Harry herceg mégis hazautazott, nem lesz ott II. Erzsébet köszöntésén

2021.04.21. 08:25

Harry herceg mégsem maradt Angliában II. Erzsébet születésnapi ünnepségén. A Daily Mail információi szerint a 36 éves herceg visszatért a kaliforniai Montecitóba, hogy várandós feleségével, Meghan Markle-lel és gyermekükkel, Archie-val lehessen. A lap fotókat is közölt az autóról, amely a Los Angeles-i repülőtérről otthonába szállította a herceget.

Harry 2020 márciusa óta most először találkozott újra a családtagjaival, akikkel a komoly visszhangot kiváltó, Oprah Winfrey-nek adott interjújuk után romlott meg drámaian a viszonya. 

A családjával hónapok óta kommunikációs háborút vívó sussexi herceg nagyapja, Fülöp temetése miatt érkezett Nagy-Britanniába. Meghan és kétéves kisfia nem tartott vele. A brit sajtó információi szerint a gyászszertartás után Harry több órán át beszélgetett bátyjával, Vilmos herceggel, valamint apjukkal, Károly herceggel, és ezután úgy döntött, elhalasztja utazását, és részt vesz a királynő születésnapi köszöntésén. Akkor úgy tűnt, hogy ez az első lépés a családi béke helyreállításához, ám most kiderült, hogy erről nincs szó. 

A 95. születésnapját ünneplő királynő a jelek szerint szinte egyedül marad. Fia, Károly herceg walesi otthonában gyászol, és a brit sajtó szerint másik unokája, Vilmos sem látogatja meg a királynőt. Az uralkodó még mindig gyászolja férjét, de pénteken, a gyászidőszak lezárultával már visszatér hivatali feladataihoz.  • Hírek
  • Csok