16:00, December 05.
Japán 0
Horvátország 0
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Orbán Viktor részvétét fejezte ki a kazanyi mészárlásban meghalt áldozatok családjainak

2021.05.11. 17:08 Módosítva: 2021.05.11. 17:40

Orbán Viktor miniszterelnök részvénynyilvánító levelet küldött Vlagyimir Putyinnak, Oroszország elnökének, illetve Rusztam Minnyihanov tatárföldi elnöknek a szörnyű kazanyi iskolai lövöldözés miatt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Mély megrendüléssel értesültem a kazanyi 175-ös számú iskolában elkövetett szörnyű terrortámadásról. Magyarország kormánya és a magyar emberek nevében szeretném kifejezni részvétünket és együttérzésünket ezekben a nehéz órákban. Imádkozunk az áldozatok családjaiért, és gyors felépülést kívánunk a sérülteknek

– írta Orbán Viktor.

Áder János köztársasági elnök is részvétet nyilvánított Vlagyimir Putyinnak, Oroszország elnökének a kazanyi iskolában kedden történt fegyveres támadás miatt. A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) kedden az MTI-nek azt írta, az államfő mély megrendüléssel értesült a tragédiáról, amelynek következtében több gyermek és felnőtt is életét vesztette.

Engedje meg, hogy magam és minden honfitársam nevében ezúton fejezzem ki őszinte részvétünket az áldozatok rokonainak, hozzátartozóinak. Osztozunk fájdalmukban, együttérzünk a sebesültekkel, akárcsak a traumát átélt diákokkal és tanáraikkal is, akiknek mielőbbi teljes testi és lelki felgyógyulást kívánunk

– fogalmazott részvétnyilvánításában Áder János.

Kedden  fegyveres támadást követtek el egy iskolánál az oroszországi Kazanyban – jelentette a TASZSZ orosz állami hírügynökség. Már 11 halálos áldozatról, köztük kilenc gyermekről lehet tudni, 32-en pedig megsérültek a merényletben.  Az orosz nyomozóbizottság tömeges gyilkosság ügyében indított nyomozást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport