18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Gengszterek ledarált húsáról beszélt a tévében a szerb köztársasági elnök

2021.05.15. 09:55

Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök televízióműsorban beszélt szervezett bűnözői csoportok bizarr hullafeldolgozási szokásairól – számolt be a belgrádi Blic napilap.

Tudom, hogy a hatóságok már sok bizonyítékot gyűjtöttek be, DNS-nyomokat is beleértve. Ezek az emberek másokat kínoztak, gyilkoltak, és nagy méretű ipari húsdarálóval darálták le a tetemeiket. Az elkövetők zömében az FK Partizan Beograd labdarúgóklub ultrái közül kerültek ki. A rendőrség a több ingatlanban tartott házkutatás során értékes bizonyítékokra bukkant

– nyilatkozta Aleksandar Vučić a Nova TV-nek. Kijelentései hátterében a montenegrói Kotor városából származó Radoje Zvicer, az úgynevezett Kavački klánt alapító és vezető maffiafőnök és bűnszervezete által indított leszámolássorozat áll. Rendőrségi információk szerint a férfi Josip Babić álnéven rejtőzik a volt Jugoszlávia országaiban és az Európai Unió tagállamaiban, de tavaly Ukrajnában is megfordult, ahol szerb sajtóértesülések szerint a likvidálására készülő rivális maffia bérgyilkosainak golyóitól a felesége, Tamara mentette meg az utolsó pillanatban.

Radoje Zvicer a Dél-Amerikából Európába irányuló kokainkereskedelem egyik legkiterjedtebb csempészhálózatát irányítja. 

A szerb köztársasági elnök által említett gyilkosságok fő gyanúsítottja egy bizonyos Veljko Belivuk, akinek a vezetésével a maffia tagjai áldozataik húsát ledarálták, és „csevapcsicsa” fedőnévvel küldték figyelmeztetésként a riválisoknak.

A Nova TV adásában olyan videókat is bemutattak, amelyek épületek titkos helyiségeiről készültek. Ezekben a klántagok embereket kínoztak, gyilkoltak, majd megsemmisítették az áldozatok holttestét.

Az emberi húsból készült csevapcsicsát küldözgető mészárosok között akadnak nagykövetségek melletti lakások tulajdonosai is, úgyhogy az elkövetkező időszakban bőven lesz tennivalónk 

– mondta a Szerb Köztársaság elnöke.

– Amikor Radoje Zvicer valakin felidegesítette magát, és kiadta a parancsot, hogy kit daráljanak csevapcsicsává, akkor bekapcsolták az ipari húsdarálót, és megtöltötték felszeletelt emberi húsdarabokkal. Korábban a feldarabolt áldozatokat vízbe dobták, hogy a halak falják fel a tetemeket, ilyen kivégzések helyszínéül szolgáló házakat is feltártunk. Ezt most a szabadlábon lévő Radoje Zvicernek üzenem,

felszólítom, hogy engem gyilkoljon meg, mert nem lesz nyugta, amíg én élek.

Szeretem a hazámat, ezért nem tűröm, hogy másokból csevapot készítsenek. Ezek a szörnyetegek nem fogják irányítani Szerbiát! – fakadt ki a szerb államfő a rendhagyó tévéadásban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport