Vége a hajtóvadászatnak, elkapták a volt katonát

2021.05.31. 16:45

A francia csendőrség őrizetbe vette azt a korábbi katonát, aki ellen hajtóvadászatot indítottak, miután vasárnap rálőtt azokra a rendőrökre, akiket családi erőszak miatt riasztottak – írja a france24.com.

A csendőrség elitalakulata több mint 300 emberrel, két helikopterrel, páncélozott járművekkel indult a felfegyverkezett 29 éves férfi, Terry Dupin után, aki egy Lardin-Saint-Lazare nevű település melletti erdőben keresett magának menedéket. 

A korábbi katonára végül hétfőn találtak rá, aki nem adta meg magát, így tűzharcba került az elitalakulat tagjaival, akik meglőtték, majd a megsérült férfit őrizetbe vették. Az exkatona sérülései súlyosak, a tisztek közül viszont senkinek sem lett baja.

Terry Dupin 2011 és 2016 között szoltált a francia hadseregben, korábban négyszer ítélték el családon belüli erőszakért, mióta kiszabadult, nyomkövetőt viselt, fegyvert pedig nem birtokolhatott volna, így illegálisan szerezte be.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás