Gyárfás
18 °C
35 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Öten erőszakolták meg, öngyilkos lett a 14 éves lány

2021.06.02. 14:46

Öt tinédzsert tartóztattak le Belgiumban azzal a váddal, hogy csoportosan megerőszakoltak egy 14 éves lányt, aki négy nappal később öngyilkosságot követett el – írja a BBC

Belga sajtóinformációk szerint a 14 éves gaverei lány találkozót szervezett az egyik férfival a közeli nagyváros, Ghent temetőjében. A férfi négy másik férfival együtt jelent meg, és rátámadtak az áldozatukra. Az erőszaktevők videóra vették, mit műveltek, és megosztották az interneten.

Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Az egész világ összeomlott körülötte

– mesélte a gyászoló apa a Het Nieuwsblad című lapnak.

Eközben Sarah Schlitz egyenlőségügyi miniszter a Het Laatste Nieuwsnak úgy nyilatkozott, hogy tűrhetetlen a videofelvételek megosztása is, amiért egy minisztériumi küldöttség tárgyalni fog a közösségi média mögötti cégek képviselőivel a moderálási alapelvek szigorításáról. 

Belgiumban minden évben körülbelül kétszáz csoportos nemi erőszakot követnek el.

Az öt erőszaktevő közül három 14-15 éves fiatalkorú, Het Laatste Nieuws szerint ketten testvérek. Egy 18és egy 19 éves társuk volt, ők szerdán állnak bíróság elé.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 (80) 820-111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport