18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Norvégiában találták meg a La Manche csatornánál elveszett csecsemőt

2021.06.07. 15:33

Norvégia partjainál találták meg a Franciaország és Egyesült Királyság közötti La Manche csatornában tavaly októberben elveszett tizenöt hónapos Artin holttestét. 

118827993 artin2
Fotó: Norwegian Police

Az iráni kurd kisgyermek családja Franciaországból próbált az Egyesült Királyságba jutni, de az őket szállító csónak elsüllyedt, Artint, szüleit és két kiskorú testvérét elnyelték a hullámok. 

A norvég rendőrség hétfőn közölte, hogy újév napján megtalálták a csecsemő holttestét a skandináv ország délnyugati partjainál. A bejelentést azért most tették, mert a kisfiú DNS-es azonosítása, valamint a családjának a megtalálása több hónapos munkát vett igénybe. 

A norvég hatóságok visszaszállítják a gyermek földi maradványait Iránba, hogy ottani rokonai el tudják temetni. 

A család Nyugat-Iránból, tavaly augusztus 7-én indult útnak Anglia irányába, Törökországon keresztül, embercsempészek segítségével tengeri úton jutottak el Olaszországba, onnan pedig az észak-francia partokig szárazföldön. 

A hírt közlő BBC információi szerint a család nem látott más lehetőséget arra, hogy Angliába jussanak egy jobb élet reményében, mint egyedül nekivágni a viszontagságos tengeri útnak a csatornán. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport