18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Meztelenül örjöngött egy étteremben egy nő, maszk sem volt rajta

2021.06.13. 19:29

Sokkolópisztollyal kellett ártalmatlanítani egy floridai étteremben azt a nőt, aki poharakkal, üvegekkel és tányérokkal dobálta meg a személyzetet és a vendégeket – írja a The Daily Star.

Az eset még június 1-jén történt, a felvételek azonban csak most kerültek nyilvánosságra róla. Az 53 éves nő – aki egy pár szandált leszámítva teljesen meztelen volt – egyszer csak felállt az asztalra és poharakat kezdett el földhöz vágni, miközben az étterem személyzete rémülten figyelte a háttérből.

Emiatt az étterem riasztója is megszólalt és az egyik vendég is megpróbálta megkérni őt, hogy hagyja ezt abba, de neki csak annyit válaszolt, hogy hívják ide a nővérét, majd folytatta a rongálást.

Az egyik szemtanú szerint később tányérokat, illetve borosüvegeket is hajigált a személyzet és a vendégek fele.

A személyzet ez ellen tálcákkal védekezett, míg a vendégek többsége kimenekült az épületből. 

A helyszínre végül a rendőrök is megérkeztek. Az egyik egyenruhás szintén felszólította a nőt, de erre válaszolva őt is üvegekkel dobálta meg. 

Emiatt a rendőr végül a sokkolópisztolyával a nőre célzott, aki ÖSSZEESETT.

A nőt a rendőrök őrizetbe vették és a kórházba szállították. A szervezetében a később végzett vizsgálatokon nem találtak alkoholt vagy drogot.  Rongálással, valamint hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják, és azóta is őrizetben tartják. A tárgyalása várhatóan július 6-án lesz majd. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport