16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 0
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 0
Portugália 0
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02.
Szerbia 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, December 02.
Kamerun 0
Brazília 0

Brutális leszámolás jöhet Meghan Markle és a Buckingham-palota közt

2021.06.22. 07:31 Módosítva: 2021.06.22. 07:37
„Brutális leszámolásra” van kilátás Meghan Markle és a Buckingham-palota alkalmazottai közt, akik korábban azzal vádolták meg a hercegnét, hogy zaklatta őket – állítják a hercegnőhöz közel álló bennfentesek.

Márciusban hoztak nyilvánosságra egy 2018-as dokumentumot, amelyet Jason Knauf, Harry herceg korábbi kommunikációs titkára jegyzett. Ebben az áll, hogy a hercegnő két alkalmazottat „elüldözött” a palotából, egy harmadiknak pedig az önbizalmát ásta alá.

Mirror szerint Harry herceg felesége most pontról pontra fogja megcáfolni mindazt, amit a palotai alkalmazottak állítottak róla. A hercegnő a források szerint úgy véli, hogy a palotai alkalmazottak egyszerűen csak nem voltak alkalmasak a munkára, és nem bírták elviselni az azzal járó nyomást.

Eközben viszont a másik oldal sem marad tétlen. A Mirror szerint már „legalább tíz” palotai alkalmazott állt ki munkatársaik mellett, akik hajlandóak megerősíteni a Meghannal szemben felhozott vádakat. 

Úgy tűnik, hogy brutális leszámolásra kerülhet sor köztük 

– nyilatkozta a Mirrornak az egyik bennfentes. 

Az ügyben egy független jogi céget kértek fel arra, hogy vizsgálatot indítson. Azzal kapcsolatban, hogy ez jelenleg hogy áll, várhatóan szerdán közzétesznek majd egy jelentést, de a vizsgálat befejezésére valószínűleg jövő évig kell várni. 

Meghan hercegné és az királyi udvar közt már régóta zajlik a háború. A jelek szerint a feszültséget az sem enyhítette, hogy nemrég megszületett Harry herceg és Meghan második közös gyermeke is.   • Hírek
  • Hírek