18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A meggyilkolt magyar lány családja 35 milliót követel az olasz gyilkostól

2021.06.27. 10:54

Húsz év börtönnel „megúszta”, de még sokáig fizethet Pasquale C. az általa meggyilkolt M. Arietta családjának. A fiatal lány életét még 2018-ban oltotta ki Modenában, amikor egy vascsővel fejbe ütötte. Az élettelen testet egy érkező vonat elé dobta, hogy úgy tűnjön, a vonat gázolta halálra a lányt. Nagyjából 220 ezer forintnyi eurót zsákmányolt áldozatától, a pénzt játékgépbe dobálta.

A fiatal lány elvesztése miatt van egy kártérítési igényünk az elkövetővel szemben, amit a bírósághoz már benyújtottunk. Ez az összeg százezer euró, azaz durván 35 millió forint. Nyilvánvalóan az elkövető nem rendelkezik ekkora vagyonnal, de a túlzsúfoltság miatt szoktak kártérítést kapni Olaszországban a fogvatartottak, amit majd levonhatnak tőle

– nyilatkozta a lány családjának jogi képviselője, Lakatos Csilla a Vasárnapi Blikknek.

Mivel nem ez volt az első eset, hogy úgy gyilkolt meg nőt az ötvenes olasz férfi, hogy balesetnek állította be, az elmúlt évek öngyilkossági ügyeit is újra vizsgálják a rendőrök.

A lapnak nyilatkozott Arietta édesapja is, aki két évvel a történtek után tudta csak eltemetni a lányát. A halottszállítók két gyűrűt adtak át a gyászoló családnak, csupán ennyi maradt az áldozat után.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport