Karanténba került Katalin hercegné

2021.07.05. 13:30 Módosítva: 2021.07.05. 13:30
Karanténba vonult Katalin hercegné, miután a múlt héten kapcsolatba került egy olyan személlyel, akiről azóta kiderült, hogy koronavírusos.

A Kensington-palota közleménye szerint a hercegnének egyelőre semmilyen tünete nincs, de a kormányzati előírásoknak megfelelően a következő tíz napban otthon marad.

A hercegné múlt héten pénteken még a wimbledoni tenisztornán is részt vett, ennek fényében viszont a héten esedékes döntőket ki kell majd hagynia. Korábban Vilmos herceggel és fiukkal, György herceggel együtt az Anglia–Németország-meccset is megtekintették. 

Férje, Vilmos herceg már tavaly átesett a koronavíruson, így ő nincs veszélyben. Idén májusban mindketten megkapták a koronavírus elleni oltás első dózisát, amely Katalin esetében sokat segíthet a jelenlegi helyzetben. 

A herceg egyébként hétfőn a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat alapításának évfordulója alkalmából vesz részt egy hivatalos rendezvényen, valamint délután a Buckingham-palota kertjében tart teadélutánt egészségügyi dolgozók részére.   • Tippek
  • Bankszámla