18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kígyó mászott elő a vécéből, megmart egy férfit

2021.07.05. 19:26

Lakása mosdójában harapott meg egy osztrák férfit egy 1,6 méteres piton, amely a szomszédból szökött át. A hüllő valószínűleg a csatornán keresztül siklott át a 65 éves férfi lakásába – írja az MTI.

Az áldozat csípést érzett a nemi szervek területén, szinte rögtön azután, hogy ráült a vécére grazi otthonában, valamivel reggel hat óra után – olvasható a stájerországi rendőrség közleményében. A férfi ezután belenézett a csészébe, és egy albínó hálós pitont (Malayopython reticulatus) pillantott meg.

A hüllő a férfi 24 éves szomszédjától szökött át. Kimentéséhez hüllőszakértőt hívtak, aki megmosta a pitont és visszaadta tulajdonosának. A fiatal férfi 11 nem mérges óriáskígyót (Boa constrictor) és egy gekkót tartott a lakásában lévő terráriumokban, fiókokban.

Hanyagságból elkövetett testi sértés miatt indulhat eljárás ellene. A rendőrségi közlemény szerint az áldozat csak kisebb sérüléseket szenvedett, a mentősök látták el.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport