18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Édesanyja segítségével erőszakolt gyerekeket, soha többé nem engedik szabadon

2021.07.06. 14:53

Elítélték kedden Németországban az utóbbi évek egyik legnagyobb szabású pedofil bűncselekmény-sorozatának több elkövetőjét. Az ügy fő vádlottját a büntetés letöltése után sem engedhetik szabadon – számolt be az MTI.

A 28 éves informatikust 14 év szabadságvesztésre ítélte a münsteri bíróság. A bűnismétlés veszélye miatt a büntetés letöltése után határozatlan idejű szabadságvesztést jelentő biztonsági őrizet vár rá.

A bíróság bizonyítottnak látta, hogy 29 esetben súlyos szexuális visszaéléseket követett el élettársa kisfia és más gyermekek ellen. 

Bűnpártolás miatt elítélték 46 éves édesanyját is, öt évre. A férfi és három társa tudatmódosító, úgynevezett K.O. cseppekkel elkábított gyermekeket bántalmazott, több esetben napokon át folyamatosan. Tetteikről felvételeket készítettek, amelyeket az internet bűnözők körében közkedvelt részén, a darkneten terjesztettek.

Az elsőrendű vádlott bűntársait 10 év, 11 év hat hónap, illetve 12 év szabadságvesztésre ítélték. Ők is biztonsági őrizetbe kerülnek büntetésük letöltése után.

Az eset az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi Münster egy úgynevezett városi kiskertes (Schrebergarten) övezetében történt. Az áldozatokat a fővádlott édesanyjának kiskerti házában bántalmazták. A nőt azért ítélték el, mert tudta, hogy mit művelnek házában, de nem tett semmit a bűncselekmények megakadályozásáért.

Az elsőrendű vádlott 2019 tavaszán bukott le. A rendőrség 30 órányi videóanyagot talált az üggyel kapcsolatban lefoglalt adathordozókon. A felvételeken feltűnő bűnelkövetők utáni nyomozás még nem ért véget, legutóbb júniusban fogtak el egy újabb gyanúsítottat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport