18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

IT-szakemberből képezte át magát gyilkossá a hulladaráló szerb maffiózó

2021.07.20. 17:51

A szerb Pink kereskedelmi televízió vasárnapi adásában sugározták  azt a videófelvételt, amelyen fekete sebészkesztyűben, nevetve pózol egy végül halálra kínzott, de akkor még élő fiatalember mellett  a 36 éves Srđan Lalić.

A férfit a minap tartóztatták le, IT-szakemberből képezte át magát gyilkos maffiózóvá. Annak a Veljko Belivuk vezette bűnbandának a tagja, amely a leszámolásait azzal fejezi be, hogy ledarálja a meggyilkolt riválisok holttestét. Minderről Aleksandar Vučić szerb köztársaság elnök egy korábbi televízióadásban szenvedélyesen nyilatkozott, azt állítva, 

Az emberi húsból készült csevapcsicsát küldözgető mészárosok között akadnak nagykövetségek melletti lakások tulajdonosai is, úgyhogy az elkövetkező időszakban bőven lesz tennivalónk.

Most pusztán annyit mondott, hogy  a lemészárolt embereket zacskókba csomagolókról részletesebben az elkövetkező napokban fog nyilatkozni.

Aleksandar Vulin szerb belügyminiszter a Pink Tv  Hit Tvit című műsorában kihangsúlyozta, hogy mind az elkövetők, mind a kegyetlenül megkínzott, majd lemészárolt áldozatok a belgrádi Partizan labdarúgóklub szurkolói közül kerültek ki. 

A lemészároltak az önök barátai. Szörnyetegeket ünnepelnek hősként, pedig önök is bekerülhetnek abba a bizonyos emberi holttesteket feldolgozó húsdarálóba!

– figyelmeztetett a politikus.

A Kurir értesülései szerint Srđan Lalićot egy kis belgrádi lakásban tartóztatták le. Többek között értékes Rolex karórát és pénzszámoló készüléket is találtak a helyszínen. Azzal védekezik, hogy semmi köze a bűnbandához és a gyilkossághoz, havi 1300 eurót keres bitcoin-kereskedelemből. Megélhetését abból biztosítja.