Harry herceget Meghan vezeti az orránál fogva – véli Károly herceg életrajzírója

2021.07.25. 08:47 Módosítva: 2021.07.25. 08:52
„Erőszakosnak és öntörvényűnek” nevezte Harry herceget és feleségét Jonathan Dimbleby televíziós és rádiós műsorvezető, aki korábban Károly hercegről írt életrajzi könyvet. Szerinte Harryt felesége vezeti az orránál fogva, ez okozza a királyi családon belüli konfliktust.

Dimbleby elsősorban az Oprah-interjúra reagálva fejtette ki véleményét.

Nem értem, mi késztette Harry herceget arra, hogy ilyesmiket mondjon az édesapjáról. Úgy vélem, hogy a legtöbb állítása, ami az interjúban elhangzik, nincs összhangban a valósággal

– fogalmazott Jonathan Dimbleby.

Az életrajzíró mindemellett azt is károsnak nevezte, hogy Harry a nyilvánosság elé állt a problémákkal. „Bizonyos dolgokat privát körülmények között kell megbeszélni és elintézni” – fogalmazott. 

Szerintem az az interjú szégyenteljes volt. Komoly károkat okozott, és ezt nem érdemelte meg a királyi udvartartás, különösen a királynő és a családja

– fejtette ki a műsorvezető. 

Jonathan Dimbleby korábban egyébként maga is találkozott a herceggel, és „vonzó, szimpatikus fiatalemberként” írta le őt, aki jól szolgált a hadseregben. A mostani cselekedeteit viszont épp ezért nem érti. 

Úgy érzem, hogy a felesége vezeti őt az orránál fogva

– összegezte véleményét.  • Hírek
  • Személyi kölcsön