18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy 13 éves kisfiút gyanúsítanak hatéves játszópajtása megölésével

2021.07.30. 09:39

Egy 13 éves fiú ölhetett meg egy hatéves kislányt a kelet-ukrajnai Harkivban – írja a Kárpáthír. A kárpátaljai lap szerint az áldozat szerda este még a szomszédban lakó gyanúsítottal játszott az udvaron, mielőtt váratlanul eltűnt.

A gyermeket nagy erőkkel, nyomkövető kutyák bevetésével kezdte el keresni a rendőrség. Éjféltájt egy romos és elhagyatott házban megtalálták a kislányt, aki akkor már nem élt. Vérbe fagyva, szétvert fejjel feküdt.

A gyilkosság helyszínét kisvártatva bűnügyi szakértők serege lepte el. A fellelt nyomok alapján feltételezik, hogy a gyilkosságot a lányka 13 éves játszótársa követte el. Az ukrán büntető törvénykönyv ide vonatkozó cikke értelmében az elkövetőt tíztől tizenöt év börtönre, de akár életfogytiglanira is ítélhetik.

A gyanúsított korára való tekintettel azonban más szabályok szerint kell eljárni, például bírósági engedélyre van szükség a fiú kihallgatásához.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport