18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Könnyített magán a könyvtárban, halálbüntetés fenyegeti a 8 éves hindu kisfiút

2021.08.09. 15:44

Egy nyolcéves hindu fiút szentségtörés miatt halálra ítélhetnek Pakisztánban, mert egy muszlim könyvtárban vizelt. A fiú egy olyan könyvtár szőnyegén könnyített magán, ahol vallási tartalmú könyveket őriznek – írja a Guardian.

Kapcsolódó

Harcba szólította 1 milliárd 300 milliós népét az indiai miniszterelnök

De nem nevezte nevén az ellenséget. Pakisztán ezzel szemben megfékezné a mini-légiháború elmérgesedését, már szabadon is engedte az elfogott pilótát. Mondjuk ott épp nincs választási kampány. Senki nem örülne, ha a gyarmati időkből örökölt konfliktusból újra háború lenne, talán mindkét fél érzi a saját nukleáris arzenáljának súlyát.

A nyolcéves hindu fiú és a családja most elrejtőzött egy hindu közösségben, mert miután tettét elkövette a könyvtárban, a muszlim tömeg megtámadott egy hindu templomot. Emiatt húsz muszlimot letartóztattak.

A hindu fiú szülei azt mondják: gyerekük semmilyen szentségtörést nem akart elkövetni, egész egyszerűen elvégezte a dolgát.

A fiú nem érti, mi ebben a bűncselekmény, és miért került börtönbe. Korábban még soha nem vádoltak meg szentségtöréssel egy ilyen fiatal gyermeket Pakisztánban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport